De PartyPimpers


Wij zijn Patty & Patries, jouw PartyPimpers. 

We gaan je feestje opleuken of verneuken.
We zijn een tikkeltje ordinair, zéker niet vulgair.
Niet goed, géén geld terug!

 

Deze comédiennes maken het verschil 

Maak kennis met het knettergekke duo Karin Dirkx en Iveke van Gerven. Deze grappenmakers, beter bekend als Patty en Patries, hebben hun sporen in de komediewereld ruimschoots verdiend. Karin werkte maar liefst 9 jaar fulltime in dienst als comédienne bij Dinner Theater Inspiration Point in Valkenswaard. Ze eindigde haar carrière in Valkenswaard na 1700 shows en bijna een half miljoen mensen aan publiek te hebben vermaakt. In 2017 besloot ze voor zichzelf te beginnen onder de naam KomedieKaat. Voor Iveke is de tonpraterswereld bekend terrein. Ze is befaamd om haar geweldige buuts en won onder meer de Zeskernencup en de Auwmeutenavond.

 

Patty en Patries, jouw PartyPimpers

Deze gedreven comédiennes in hart en nieren besloten hun komische krachten te bundelen en zo kwam PartyPimpers tot leven. Patty en Patries staan als duo garant voor humor, entertainment en interactie. Ze hebben alle benodigdheden in huis om jouw event, bijeenkomst, feest of partij op te pimpen. Met flauwe grappen, scherpe opmerkingen en een beeldende vertelwijze nemen ze je mee in hun act. Ze beledigen niet en zetten niemand voorschut. Ze bieden daarin tegen wél garantie voor een flinke dosis energie met kramp in je kaken van het lachen tot gevolg. 

Hilariteit ten top

Om herkenning te creëren voor het publiek zijn alle teksten op maat gemaakt wat zorgt voor een hilarisch act. Voorafgaand sturen Patty & Patries een invullijst op. Hoe meer input een opdrachtgever geeft, hoe persoonlijker het is. Maak je over beledigende opmerkingen niet druk want deze dames houden het graag voor iedereen comfortabel en gezellig. In een kleurrijke sexy outfit laten Patty en Patries als comédiennes een verpletterende indruk achter. Ze zijn een tikkeltje ordinair, maar zeker niet vulgair. Samen zorgen ze voor een samenzijn waar jij en je vrienden, familie of collega’s ook jaren later nog om schaterlachen.

 

Benieuwd wat dit geintje kost?

De mogelijkheden om PartyPimpers te boeken als op maat gemaakte komische act voor events, bijeenkomsten, feesten en partijen zijn (in overleg) eindeloos. Stuur een mailtje en deel jouw voorstel of idee. Je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. Heb je liever telefonisch contact? Dan kan je natuurlijk ook even bellen.   

Komediekaat

 

De personages van KomedieKaat treden tijdens een feest, partij, zakelijke bijeenkomst of promotieactiviteit op als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger of gastvrouw. De karakters zijn gefinetuned om situaties op humor in te schatten en hebben de gave om een positieve, ontspannen sfeer te creëren en bepalen. Je kunt rekenen op gevatte en snelle reacties en veel lachsalvo's.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Sint Lambertusstraat 9

5081 VC Hilvarenbeek

 

Contact

info@komediekaat.nl

06 14 64 35 07

 

 

Social media