Achtergrond


Opgetreden voor bijna een half miljoen mensen (tot 2014)

Bij Dinner Theater Inspiration Point in Valkenswaard leerde ik de kneepjes van het vak. Jaarlijks bezoeken meer dan 40.000 gasten deze dinnershow. In 9 jaar speelde ik maar liefst 1700 shows in dit unieke theater en entertainde ik bijna een half miljoen mensen. Ieder jaar werd er een nieuwe show ontwikkeld met daarin nieuwe typetjes. Keer op keer wist ik van mijn personage een unieke persoon te creëren waardoor mijn karakters meerdere keren uitgeroepen werden tot publiekslievelingen. Met als gevolg dat ik het aan het einde van het seizoen altijd moeilijk vond om afscheid te nemen van mijn zo zorgvuldig ontwikkelde karakters. Ik ben Inspiration Point nog altijd dankbaar voor het vertrouwen in mij en deze leerzame periode in mijn carrière.

Het ontstaan van KomedieKaat, Patty Pitt… (vanaf 2014)

Mensen in mijn omgeving benaderde mij steeds vaker voor bijeenkomsten, evenementen, feesten en partijen. Na een natuurlijk verloop, ben ik in het diepe gesprongen en richtte ik me volledig op KomedieKaat. Ik besloot solo te gaan en ontwikkelde mijn eigen karakter de bourgondische Brabantse personage Patty Pitt. Deze rondborstige, ietwat pittige dame heeft het hart op de juiste plek. Vanaf het eerste moment sluit het publiek Patty dan ook in hun armen. Als comédienne, gastvrouw, performer, presentatrice, quizmaster en vlogger breekt Patty Pitt het ijs, brengt het publiek samen, gaat ze de interactie aan en weet ze mensen altijd mee te krijgen voor een lach.

Het blijkt te werken als je gedreven bent door passie. Ik kan dat beamen. Ik doe wat ik echt leuk vind, het voelt niet als werken en toch kan ik er van leven. Wat wil je nog meer.. En door bezig te zijn komen er ook weer nieuwe ideeën. Er zijn nog veel plannen dus houdt het in de gaten!
Aan ambitie en enthousiasme geen te kort. De eerste 9 jaar zijn voorbij gevolgen en is Patty Pitt een bekendheid en lopen de opdrachten boven verwachting. Trots!

 

Komediekaat

 

 KomedieKaat treedt tijdens een feest, partij, zakelijke bijeenkomst of promotieactiviteit op als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger of gastvrouw. Het  karakter Patty Pitt is  gefinetuned om situaties op humor in te schatten en heeft de gave om een positieve, ontspannen sfeer te creëren en bepalen. Je kunt rekenen op gevatte en snelle reacties en veel lachsalvo's.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Sint Lambertusstraat 9

5081 VC Hilvarenbeek

 

Contact

info@komediekaat.nl

06 14 64 35 07

 

 

Social media