Patty Pitt


Hittepetit Patty Pitt in een opvallende outfit

Wist je dat… wetenschappelijk onderzoek uitwijst dat we in twee seconde een oordeel over iemand vellen? Bij Patty Pitt denkt men de eerste seconde ‘huh, wat is dit nou?’. Bij de tweede seconde ontstaat er bij het publiek een glimlach van oor tot oor. Want deze rondborstige, ietwat pittige doch vriendelijke dame heeft het hart op de juiste plek en trekt met haar komische act ieders aandacht. Patty Pitt zit prachtig in de make-up. Heeft  mooie opvallende ogen met wimpers zo groot als wapperende manen en zwoele rode lippen. Met haar stijlvolle en theaterale outfit is ze absoluut een opvallende verschijning. 

 

Patty’s performance

Patty Pitt is te herkennen aan haar expressieve elastieke gezicht, haar grote ogen en grote tanden. Dat op zich zorgt al voor het nodige spektakel. Maar als ze dan ook nog letterlijk haar grote mond opzet, kom je niet meer bij van het lachen en sluit je haar voor eens en voor altijd in je hart. Dat Patty Pitt een pittige, sociale tante is moge duidelijk zijn. Ze neemt geen blad voor haar aanzienlijk grote mond en haar opmerkingen zijn scherp, bijdehand en geestig. Patty Pitt is te boeken als comédienne, quizmaster, performer, presentatrice, actrice, vlogger en gastvrouw. Voor zowel grote-, als kleine gezelschappen is deze entertainer in hart en nieren een hilarische toegevoegde waarde. Bovendien heeft ze naast haar verpletterende acteerwerk de gave om op enthousiaste wijze een positieve, ontspannen sfeer te creëren en te bepalen maar is zij vooral de verbindende factor in het gezelschap.   

 

Unne komische act blèft langer hange
Patty Pitt weet dan ook ieder evenement, feest of partij om te toveren tot een hilarische herinnering. Zo eentje waar jij en je vrienden, familie of collega’s jaren later nog om lachen. Maar het is niet altijd alleen maar kletskoek, ook voor de wat serieuzere onderwerpen is deze Brabo dé aangewezen persoon. Ze weet serieuze zaken op een humoristische wijze over te brengen waardoor de boodschap vaak duidelijker overkomt en nog belangrijker: blèft hange.

Wèh wilde nog meer?


Benieuwd wat dit geintje kost?
De mogelijkheden om Patty Pitt te boeken als komische act voor events, zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen zijn (in overleg) eindeloos. Bovendien is Patty ook te boeken voor diverse specials zoals een tirolerfest of een kerstborrel. Stuur een mailtje en deel jouw voorstel of idee. Je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. Heb je liever telefonisch contact? Dan kan je natuurlijk ook even bellen.  0031 6 14 64 35 07

 


Komediekaat

 

 KomedieKaat treedt tijdens een feest, partij, zakelijke bijeenkomst of promotieactiviteit op als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger of gastvrouw. Het  karakter Patty Pitt is  gefinetuned om situaties op humor in te schatten en heeft de gave om een positieve, ontspannen sfeer te creëren en bepalen. Je kunt rekenen op gevatte en snelle reacties en veel lachsalvo's.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Sint Lambertusstraat 9

5081 VC Hilvarenbeek

 

Contact

info@komediekaat.nl

06 14 64 35 07

 

 

Social media