Specials


Ook bij diverse specials is KomedieKaat's bekendste personage Patty Pitt graag van de partij om te zorgen voor een flinke dosis entertainment met humor. 

Kerstborrel met ballen

 Oh, jingle bells, jingle bells. Jingle all the way. Vier de feestdagen met Patty Pitt, da's pas een hílarische entree! 

 

Voor een kerstborrel met ballen en je personeel, familie of vrienden ben je bij Patty Pitt als gastvrouw aan het juiste adres. Patty Pitt...

ontvangt de gasten bij de deur;

ze is een verbindende factor;

ze presenteert en interviewt;

zal jullie quizmaster zijn;

zorgt dat iedereen zich thuis en welkom voelt;

zorgt voor een ontspannen sfeer, humor en hilariteit;

maakt van jullie samenzijn een onvergetelijke herinnering;

en deelt, indien van toepassing, kerstpakketten uit.

 

Knallend het nieuwe jaar in
Daarnaast is Patty ook een absolute aanwinst voor een knallend nieuwjaarsfeest of een bingo met kerstballen. Bovendien kan je hilarische spelbegeleiding, de promotie van een winkelcentra tijdens de feestdagen, een ludieke productpresentatie of de opening van jouw bedrijf ook met een gerust hart aan deze pittige tante overlaten. Zij verzorgt op kolderieke wijze entertainment met humor waar de gasten jaren later nog om lachen. 

 

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje


Gutentag liebe Leute

 Ich bin so schön, ich bin so toll. Ich bin der Anton aus Tirol.

Meine gigaschlanken Wadln san a Wahnsinn für die Madln, Mei Figur a Wunder dar Natur.  
(klinkt goed maar Patty spreekt geen woord Duits haha..)

 

Jodelahitieeee

Organiseer jij een bierfest? Oktoberfest? Novemberfest? Biercantus of een tirolerfest? En kan jouw feestje buiten de bekende halve of hele liters bier, wijn, Wiener Schnitzel, Sauerkraut, Pretzels en de niet te vergeten Bratwurst om wat extra's gebruiken? Stop dan met zoeken en boek Patty Pitt als presentatrice, biercantusleider of gastvrouw voor jouw event. 

Jetzt geht's los met Patty Pitt

Met Patty Pitt haal je een flinke dosis hilariteit in huis waardoor jouw event hoe dan ook een legendarisch festijn wordt! Ze ontvangt de gasten, praat de boel aan elkaar met humor en gezelligheid en laat de mensen feesten, dansen, meezingen en schaterlachen als nooit tevoren.

 

Vloggende reporter

Mocht je na afloop van jouw tiroler event een te gekke videoregistratie van Patty Pitt, de gasten en alle hoogtepunten ontvangen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. 

Patty Pitt op Tiroler Tour

Compleet gehuld in een tiroler dirndl gaat Patty Pitt ook dit jaar weer op Tiroler Tour en alle 'festen' af. Wacht daarom niet te lang en boek Patty voor jouw bierfestijn door een mailtje te sturen. 

 


Komediekaat

 

 KomedieKaat treedt tijdens een feest, partij, zakelijke bijeenkomst of promotieactiviteit op als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger of gastvrouw. Het  karakter Patty Pitt is  gefinetuned om situaties op humor in te schatten en heeft de gave om een positieve, ontspannen sfeer te creëren en bepalen. Je kunt rekenen op gevatte en snelle reacties en veel lachsalvo's.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Sint Lambertusstraat 9

5081 VC Hilvarenbeek

 

Contact

info@komediekaat.nl

06 14 64 35 07

 

 

Social media