TheaterShow 'Ons kent Ons' ik zet m'n masker af.
van Karin Dirkx


Karin Dirkx uit Hilvarenbeek staat voor ’t eerst in het theater met haar One Woman Show “Ons kent Ons, ik zet m’n masker af”

In haar 18-jarige carrière heeft zij zich ontwikkeld van grappenmaker naar een volwassen comédienne, gastvrouw en presentatrice. 

Haar karakter Patty Pitt is een bekende verschijning op vele plekken in Brabant en tovert elk feest, partij of evenement om tot een onvergetelijke herinnering. 
Met haar opvallende verschijning, Brabantse tongval en spitse humor wist zij al vele harten te veroveren. 

 

“Een theatervoorstelling is niet persé mijn grote droom geweest maar er is een zaadje geplant tijdens een tarot-reading waarin mij een toekomst op de bühne is voorspeld”
En Karin zou Karin niet zijn om dat zaadje te laten groeien tot een show waarin zij zich volledig blootgeeft als ‘zichzelf’. 
Karin nodigt je uit om je onder te dompelen in haar enthousiasme. ‘Ons kent Ons’ is interactief en gaat over de grote en kleine dingen in het leven.

Verwacht een avond vol improvisatie, positiviteit, diepgang en vooral ook veel lol!
Zet jij ook je masker af?De eerste show gaat plaatsvinden in haar eigen dorp Hilvarenbeek op donderdag 11 aprill 2024 bij CC Elkcerlyc


Komediekaat

 

 KomedieKaat treedt tijdens een feest, partij, zakelijke bijeenkomst of promotieactiviteit op als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger of gastvrouw. Het  karakter Patty Pitt is  gefinetuned om situaties op humor in te schatten en heeft de gave om een positieve, ontspannen sfeer te creëren en bepalen. Je kunt rekenen op gevatte en snelle reacties en veel lachsalvo's.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Sint Lambertusstraat 9

5081 VC Hilvarenbeek

 

Contact

info@komediekaat.nl

06 14 64 35 07

 

 

Social media