Dagvoorzitter


Een seminar met inhoudelijk ‘taaie’ stof op een sprankelende wijze overbrengen? Waarbij het publiek het verhaal en het onderwerp kan volgen en belangrijker ook begrijpt? Of u kiest gewoon voor een niet alledaagse dagvoorzitter? Daar zijn de karakters van Komediekaat de aangewezen personages voor. Het begint bij een gedegen voorbereiding waarbij ons personage zich samen met u tot in detail voorbereid op het onderwerp van de zitting. Een opvallende verschijning heet uw gasten van harte welkom.

Het succes hiervan bewijst zich keer op keer. Het ijs is direct gebroken en vanaf moment één hangt er een prettige sfeer. Tijdens de zitting zorgt de interactie over en weer voor hilarische situaties. Het publiek voelt zich op haar gemak, durft vragen te stellen en zich te mengen in het gesprek. KomedieKaat’s dagvoorzitter leidt de conversatie met gepaste humor en grijpt in als het te ingewikkeld óf te langdradig wordt. Ze zijn gefinetuned om dit aan te voelen en hierop te anticiperen.


Komediekaat

 

 KomedieKaat treedt tijdens een feest, partij, zakelijke bijeenkomst of promotieactiviteit op als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger of gastvrouw. Het  karakter Patty Pitt is  gefinetuned om situaties op humor in te schatten en heeft de gave om een positieve, ontspannen sfeer te creëren en bepalen. Je kunt rekenen op gevatte en snelle reacties en veel lachsalvo's.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Sint Lambertusstraat 9

5081 VC Hilvarenbeek

 

Contact

info@komediekaat.nl

06 14 64 35 07

 

 

Social media